Monday, April 04, 2011

Scrap Mara Avesta

Åhh, vilken helg! Hur kan alla de där timmarna gå så fort? Det var superkul att vara där och pyssla och shoppa. Jag shoppade alldeles för mycket. Tänkte samla ihop alla grejerna och visa....Här är det jag gjorde under maran:

Dala Scrap & Sånt:


Tagen är en plexiglas bit som jag har satt en rubon på och målat med distress crackle paint: brushed pewter. Det gav den en riktigt fin silverfärg. Använde fiske grejer från Ö&B för att sätta fast den i blomman.Hemmagjord gul blomma samt två små rosor. Knapparna är gamla och slitna....
Underst en hemmagjord spets blomma. Jag har gjort den av spets som jag vek dubbelt för att få den lite mindre och det blev jättebra med en lite mindre i den större. Tim Holtz ticket och en liten bling i mitten. Kunde inte motstå att doodla lite prickar påå den gula blomman...

 InkyWings Tävling: här skulle man bara använda BoBunny papper och inte göra i 12x12 eller 6x6 och man skulle ha handgjorda blommor på, tur att jag hade ett litet lager.
Tävlingskitet: Vilda/Engströms: Här skulle man använda stämplarna man hade fått med i kittet plus att man bara fick använda saker från kittet...det var en kul utmaning!
Jag har maskat ihop fyra stämplar och använt mina nya fina dies (Cherry Lynn Design) för att stansa ut motivet med! Färglagt med Promarkers.


Scrapbook 4 You: LO tävling utan några begränsningar. Jag trodde jag hade 1.5h att göra Lo:n på men jag hade missat att inlämningen var kl 14 så jag hade 30min på mig....därav resultatet. Jag blev ganska nöjd men jag tror jag kommer att lägga till.

Mians Scrap: Alter: Här fick man inte använda mönstrat papper och bara ett cardstock. Förutom det var det fritt fram. Jag gjorde hade ett mönster på en mjölkkartong som jag velat göra ett tag. Jag stämplade och sedan använde jag glimmer mist. Stämplade gjorde jag med distresser.
Maskat av runt stämpeln och distressat med walnut stain för att den skall poppa från bakgrunden. Band och spets med en liten metall knapp.
Texten och biljetten är embossat med guld

2 comments:

  1. Du är sååå otroligt duktig. Du inspirerar mig ;O)
    Kram
    malin

    ReplyDelete